Dags att vända löptrenden

Jag tycker att jag står och stampar i löpningen just nu. Min min nedan efter målgången igår i Stockholms brantaste säger det mesta. Jag var inte nöjd. Jag var för pigg vid målgång för att vara nöjd. När andra gick i backen gick jag också. Jag som gillar att springa uppför. Hmm.
Stockholms brantasteDet är klart att mina resultat, nu när jag tävlat några år, inte kan bli bättre hela tiden men den där kraften jag hade i benen i höstas på Runday Raceday är som bortblåst. Då hade jag inga problem att springa ett snabbt 400 meters varv för att sedan ta i mer på nästa varv. När jag nu blir omsprungen väljer jag att inte hänga på. Det är dags att vända trenden. Att få mer flyt i löpningen igen. Att våga ta i lite mer. Att ge det där lilla extra, på träning och på tävling. Styrkan och rörligheten ska tränas upp. Jag ska springa oftare, kanske till och med varje dag som i vintras. Så det så.

 

2 thoughts on “Dags att vända löptrenden

  1. Pingback: Nedförsbackar och burpees | Helen Kreutz-Bolander

  2. Pingback: Tacka vet jag backar | Helen Kreutz-Bolander

Comments are closed.