Se mig i spegeln

Idag blev jag av Malin påmind om en halvårsavstämining jag gjorde för några år sedan på de mål som jag hade satt det året. Hon tyckte den var bra och modig. Och det tycker jag också 🙂 Det är så mycket lättare att jämföra sig med andra än att själv titta på vad man gör och åstadkommer. När jag jämför mig med andra så tar jag ju flera olika personers samlade bedrifter och jämför med vad jag själva har åstadkomimt, vilket i jämförelse inte alltid blir så mycket att hänga i julgranen. Jag behöver se mig själv mer i spegeln helt enkelt och inte i ljuset av andra.

2 thoughts on “Se mig i spegeln

  1. alltid dumt att jämföra sig med andra, men samtidigt kan man ju bli inspirerad, det kan vara svårt att sära på det också

    • Ja, att bli inspirerad är ju underbart men som du skriver så är det ibland svårt att sära på inspiration och att jämföra sig utan att se till vad man själv åstadkommit. Jag behöver bli bättre på att boosta mig själv för mig själv helt enkelt.

Comments are closed.